Acasă Extern Bender: Un copil a scăpat cu viață, după ce a căzut de...

Bender: Un copil a scăpat cu viață, după ce a căzut de la etajul 4

0

La Bender, un copil a căzut de la al patrulea etaj. Despre tragedie au alertat poliția locală martorii oculari. Totul s-a întâmplat în ziua de miercuri, 29 septembrie curent, în microraionul Leninski.

Pe la ora 16:00, în unul din cartierele microraionului Leninski din Bender localnicii au auzit un zgomot asemănător cu cel al unui obiect în momentul în care cade de la înălțime. Șocați, au depistat că în grădina din fața unui bloc, stă jos un băiat.

Mai târziu, s-a aflat că a căzut de la etajul 4 și, în urma incidentului, s-a ales cu traumatisme diverse la picioare, cum ar fi fracturi închise.

A fost solicitat de urgență ajutorul ambulanței, care l-a transportat pe copil la Centrul de Sănătate din Bender. În dimineața de joi, 30 septembrie curent, el a fost transferat de la secția de terapie intensivă în cea chirurgicală. 

Din fericire, starea sa este îmbucurătoare.

Poliția locală a stabilit că victima are 8 ani și venise să-și viziteze bunicii. Circa 20 de minute a rămas nesupravegheat. 

Alte detalii ale incidentului urmează încă să fie stabilite.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.