Acasă Extern Bătaie și scene violente în timpul unui concert de-al lui Carla’s Dreams

Bătaie și scene violente în timpul unui concert de-al lui Carla’s Dreams

0

Carla`s Dreams a avut parte de un incident nu tocmai plăcut, în timpul unui concert pe care l-a susținut la Iași. Fanii artistului au asistat la bătăi și scene violente, toate datorate unei confuzii. Paznicii clubului în care s-a ținut concertul se pare că și-ar fi luat rolul foarte în serios și au agresat un tânăr, având impresia că urmează să ajungă mult prea aproape de artist, pentru că stătea lângă zona din locație dedicată invitaților, notează SafeNews.md cu referire la Cancan.ro.

Astfel, dintr-un eveniment așteptat de toți ieșenii, concertul s-a transformat într-o seara oribilă pentru anumiți participanți, căci la scenă au asistat, din păcate și martori.

Carla`s Dreams este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România și se bucură mereu de public numeros, atât la concerte, cât și la piesele pe care le lansează pe YouTube. Mai mult decât atât, artistul poate fi urmărit și în cel mai nou show de la Pro TV.

Bătaie la concertul Carla`s Dreams din Iași

Bătaia de la concert și întregul conflict din clubul de fițe de la Iași ar fi pornit de la o neînțelegere. Un tânăr și-a condus în acea seară iubita la toaletă, pentru că nu se simțea prea bine și acolo a rămas să o aștepte.

Zona se afla chiar lângă spațiul dedicat invitaților și artiștilor ce vin în club, iar acest fapt i-ar fi determinat pe paznici să intre la bănuieli.

Astfel, ei au crezut că bărbatul stă în zona respectivă tocmai pentru a ajunge la artist, motiv pentru care i-au aplicat o sancțiune cu pumni, picioare și spray paralizant, din spusele martorilor.

Scene violente în timpul spectacolului

O tânără prezentă în clubul din Iași a povestit șocată cum bărbatul a fost bătut și i s-au adresat injurii de către agenții de pază din club.

„În noaptea de 25.09.2021, în incinta clubului am fost tratați foarte urât, iar agresivitatea și limbajul vulgar au fost pe plan primordial.

Totul a început cu o discuție între domnul de la securitate și iubitul meu, în care iubitul meu îi explica domnului de la pază că stă cu mine pentru a fi sigur că sunt bine și nu leșin, deoarece cu câteva zile înainte leșinasem. Iubitul meu i-a explicat domnului de la pază că nu intră cu mine în baie, doar că mă așteaptă pe hol. Domnul a început să îi vorbească urât și să îl împingă către ieșire, chemând mai mulți domni de la securitate.

După câteva minute de discuții am plecat la masa noastră, unde totul era strâns, deși noi nu consumasem nici jumătate din ce comandasem. După ce ni s-a adus nota forțat, fără cererea noastră, am fost scoși afară ca niște criminali și agresați.

De la bun început, când ne-au dus în stradă, pe iubitul meu și fratele său au început să îi lovească cu pumnii, cu bastoanele și cu spray paralizant în ochi, deși noi am fost foarte calmi și nu i-am agresat în niciun mod. După ce le-au dat cu spray paralizant, au plecat vorbind vulgar și râzând.

În urma acestui conflict, iubitului meu i-au smuls lanțul de aur de la gât, nefiind înapoiat, iar fratelui său – brățara. Iubitul meu are diverse urme pe corp de la baston, pumni etc”, a povestit tânăra.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.