Acasă Social Bărbat, transportat cu elicopterul la București: Are nevoie de operații

Bărbat, transportat cu elicopterul la București: Are nevoie de operații

0

Un bărbat de 35 de ani a fost transportat din Chișinău la București cu un echipaj SMURD. Intervenția a avut loc în dimineața zilei de 14 ianuarie. Potrivit datelor înregistrate de IGSU, acesta are nevoie de investigații de rigoare și intervenții chirurgicale urgente la București.

Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo din Capitală. Pacientul a fost adus de un echipaj de medici, fiind preluat de paramedicii și medicii SMURD la bordul elicopterului. 

Pe parcursul zborului acesta va fi strict monitorizat de echipajul aero-medical român pentru a evita complicații. În țara vecină acesta urmează a fi internat la Spitalul “Monza” din București. 

Conform IGSU, de la începutul anului aceasta este a treia intervenție aero-medicală pentu cetățenii țării noastre.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.