Acasă Comunicate de presă Bărbat din capitală dat în căutare pentru că şi-a agresat soţia, reţinut

Bărbat din capitală dat în căutare pentru că şi-a agresat soţia, reţinut

0

Un bărbat de 36 de ani din Chișinău, aflat în urmărire penală pentru comiterea violenței în familie, a fost reținut de oamenii legii. Potrivit poliției, în 2019, suspectul fiind în stare de ebrietate alcoolică, în urma unui conflict și-a agresat soția, cauzându-i leziuni corporale.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru „Violență în familie”.

Ulterior, bărbatul se eschiva de a se prezenta la organele de drept, fapt pentru care Judecătoria Râșcani a emis în privința bărbatului sentință de condamnare pe un termen de 1 an de zile și totodată fiind anunțat în căutare.

În urma măsurilor speciale de investigație, bărbatul a fost reținut și imediat a fost pusă în aplicare executarea sentinței emise de către instanța de judecată.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.