Acasă Extern Bansko, desemnată cea mai bună staţiune de schi din Bulgaria

Bansko, desemnată cea mai bună staţiune de schi din Bulgaria

407
0

Bansko, sud-vestul Bulgariei, a primit pentru a zecea oară titlul de „Cea mai bună staţiune de schi din Bulgaria” în cadrul World Ski Awards 2022 (WSA), a declarat vineri directorul de marketing al companiei ULEN AD, Ivan Obreikov.

Celelalte staţiuni de schi nominalizate din Bulgaria au fost Pamporovo, Boroveţ şi Vitoşa, transmite SafeNews.md, cu referire la Agerpres.

Voturile sunt exprimate în mod anonim pe site-ul WSA. Profesioniştii din industria de schi şi schiorii obişnuiţi sunt eligibili să voteze.

World Ski Awards (WSA) este o iniţiativă globală care evaluează şi nominalizează câştigătorii pentru realizări reale în turismul de schi în fiecare dintre primele 25 de ţări din lume în domeniul turismului de schi. Lansată în 2013, WSA îşi propune să crească standardele în industria de schi prin recompensarea organizaţiilor care sunt lideri în domeniul lor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here