Acasă Politic Avocatul lui Vlad Plahotniuc despre sechestrul pus pe mai multe bunuri ale...

Avocatul lui Vlad Plahotniuc despre sechestrul pus pe mai multe bunuri ale fostului lider democrat: „Justiție prin comunicate de presă”

0

După ce astăzi s-a aflat despre faptul că Procuratura Generală ar fi pus sub sechestru, mai multe proprietăți din străinătate ale fostului lider PDM, Vlad Plahotniuc, avocatul acestuia, Lucian Rogac, a venit cu o reacție ca urmare la acțiunile Procuraturii. Potrivit dânsului în ultima perioadă află despre acțiunile Procuraturii din comunicate de presă și descursuri televizate, dar nu au fost informați despre astfel de încheieri.

„După cum am observat în ultima perioadă de timp, a devenit un sport național pentru Procuratura Generală înfăptuirea actelor de justiție prin comunicate de presă și discursuri televizate. Noi nu am fost informați despre existența unor astfel de încheieri.”, precizează avocatul.

Totodată, Rogac a precizat că acum două luni în urmă, la fel a fost publicat un comunicat precum că ar fi fost pus sechestru pe anumite bunuri ale lui Vlad Plahotniuc, însă nici până în ziua de azi nu a primit încheierile date, referitor la așa numitul sechestru.

„Odată ce nu ne-au fost prezentate, mă uit și eu pe comunicat și tot aștept alt comunicat mai proaspăt”, a declarat Lucian Rogac.

Amintim că, astăzi Procuratura Generală a emis un comunicat în care menționează că proprietăți estimate la peste 160 milioane de lei urmează a fi puse sub sechestru de către autoritățile din România, Franța și Elveția. Asta după ce Procuratura a administrat probe suplimentare că anume Vladimir Plahotniuc ar fi beneficiarul bunurilor stabilite.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.