Acasă Social Autoritățile publice locale au elaborat o hartă online a loturilor de teren...

Autoritățile publice locale au elaborat o hartă online a loturilor de teren din capitală, care vor fi scoase la licitaţie

0

Autoritățile publice locale au elaborat o hartă online a loturilor de teren din oraș, care vor fi scoase la licitaţie.

Potrivit Primăriei Chișinău, pe hartă au fost inițial incluse 23 de loturi de teren. 

Totodată, portalul online va fi completat periodic cu alte loturi care vor fi scoase la vânzare de municipalitate.

Pe hartă sunt indicate lista terenurilor scoase la licitaţie, destinaţia fiecărui lot de pământ, adresa acestuia, suprafaţa şi preţul estimativ.

În context, primarul Capitalei, a dispus ca toate toate obiectele în valoare de peste 80.000 de lei să fie scoase la vânzare, exclusiv, prin sistemul de achiziții publice MTender.

„Terenurile din municipiul Chişinău vor fi vândute prin licitaţie, transparent, cu oferirea posibilităţii de a participa orice doritor şi nu cum se făcea anterior, pe sub masă şi la un preţ derizoriu. Nu voi admite abateri de la normele juridice, iar dacă voi sesiza vreo schemă ilegală de vânzare a loturilor de teren în capitală, voi sesiza Procuratura Generală”, a precizat Ion Ceban.

Harta online poate fi accesată AICI

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.