Acasă Social Autobuz cu moldoveni, răsturnat la Kiev: IGSU monitorizează situația

Autobuz cu moldoveni, răsturnat la Kiev: IGSU monitorizează situația

0

Pe 25 august, în jurul orei 02:00, în orașul Kiev, Ucraina, s-a produs un accident rutier cu implicarea unui autobuz de modelul Setra, care se deplasa pe ruta Chișinău-Moscova. În consecință, 8 persoane, inclusiv 4 copii, cu diverse traumatisme au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale de rigoare.

Ulterior, toate persoanele au refuzat spitalizarea.

Reprezentanții Ambasadei Republicii Moldova la Kiev s-au deplasat la locul accidentului, fiind coordonat procesul de alocare a unui alt autocar.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență monitorizează situația și este gata să intervină pentru suport în caz de necesitate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.