Acasă Istorii din spatele culisei Autobusul implicat în accident pe Alecsandri este unul din cele 40 achiziționate...

Autobusul implicat în accident pe Alecsandri este unul din cele 40 achiziționate și ar fi fost cu posibile defecte

0

Autobuzul implicat în accidentul de astăzi din Chişinău circulă pe ruta nr. 47 – „Str. Vasile Alecsandri – com. Ciorescu”. Acesta este unul dintr-un total de 40 de autobuze achiziționate de municipalitate, rulate şi, probabil, la un preţ avantajos, din Olanda.

Toate sunt de model VDL, fiind produse de compania VDL Bus & Coach, transmite SafeNews.md cu referire la autoblog.md.

Conform informațiilor preliminare, autobuzul s-ar fi urnit din loc din cauza cedării fie a mecanismelor propriu-zise de la roţi, fie a frânei de mână. Șoferul dă asigurări că a inclus frâna de mână, care, apropo, este una electronică.

Conform achizitii.md, PUA deja caută piese de schimb anume pentru autobuzele VDL, iar acest lucru ar însemna că autovehiculele ar fi fost procurate, probabil, cu mai multe piese uzate/defecte.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.