Acasă Istorii din spatele culisei AUDIO// O nouă înregistrare a unei conversații dintre Ion Ceban și...

AUDIO// O nouă înregistrare a unei conversații dintre Ion Ceban și Igor Dodon

1

Pe canalul de telegram „Привет, Гроссмейстер!” a mai apărut o înregistrare audio a unei conversații. După cum susține autorul sunt vocile actualului Primar General al Municipiului Chișinău, Ion Ceban și Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

„Decis la 100%…”
Pare că înregistrarea a avut loc în pragul alegerilor Prezidențiale din 2016, iar subiectul discuției era campania mediatică din perioada electorală. Cele două voci ce apar în frântura audio, seamănă leit cu cea a lui Ion Ceban și liderul PSRM de atunci Igor Dodon.

Începutul conversației pare să fie legate de modalitatea de comunicare: „Aista am în vedere, când sunt chestii de vorbit sau de scris,  se poate pe aista, că nu pre…” spune vocea care seamănă cu cea a lui Igor Dodon. Tindem să credem că aceștia ar fi încercat cumva să-și securizeze conversațiile de la posibile înregistrări.

Vocea ce seamănă cu cea a Primarului, aduce în discuție și ceva cu referire la „GRUPE” care susține că trebuie filtrate că-s foarte mulți: „Chiar și media ceia…”. 

Vocea ce seamănă cu cea a lui Igor Dodon, la un moment dat spune „eu am vorbit cu oamenii, tot normal, totul la 100%”. La care cel care pare a fi Ceban adaugă: „Eu am văzut și altele. M-am uitat ieri la Jantuan, nu știu dacă ea lucrează pentru dânșii, vîstupea la Jurnal.”

În continuare cel care pare a fi Ceban, îi povestește lui Dodon un rezumat a unei emisiuni de la Jurnal TV. În acest context, vocea care seamănă cu a primarului general, nu ezită să-i catalogheze pe toți participanții la emisiune numindu-l pe moderatorul emisiunii „Dalbeni”. Doar despre Jantuan spune că ar fi ținut apărarea lor, dar așa imparțial. Într-un final, vocea ce seamănă cu cea a lui Dodon spune: „Nu, tot îi sucică!”.

Pranteze.md menționează că acum câteva zile a mai apărut o înregistrarea audio în care apar două voci asemănătoare cu cele a lui Ion Ceban și Igor Dodon. Atunci aceștia doi ar fi discutat despre anularea alegerilor locale din Chișinău. Cel puțin vocea care seamănă cu cea a lui Igor Dodon, i-ar fi propus lui Ion Ceban ca să se anuleze alegerile în care Andrei Năstase ieșise îningător.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.