Acasă Social Au fost actualizate condițiile de călătorie pentru moldoveni peste hotarele țării

Au fost actualizate condițiile de călătorie pentru moldoveni peste hotarele țării

0

Ministerul de Externe a actualizat lista condițiilor valabile pentru cetățenii Republicii Moldova care vor să călătorească în afara țării. Toate datele sunt incluse într-un tabel, astfel încât puteți vizualiza dacă sunt interdicții sau nu de intrare într-o anumită țară, ce reguli trebuie să urmați pentru a intra și date utile de contact.

E de menționat că datele din tabelul de mai jos pot fi modificate, urmare a adoptării de către autoritățile statelor străine a deciziilor care pot afecta condițiile și regulile de intrare. Călătorii urmează să verifice cerințele de deplasare pe sursele oficiale din statele de destinație.

De asemenea, în cazul efectuării deplasării pe calea aerului, recomandăm contactarea din timp a companiei aeriene care operează zborul pentru verificarea condițiilor de acces la bordul aeronavei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.