Acasă Social Atenție, fals: Bărbații vor putea ieși din Republica Moldova după 9 mai

Atenție, fals: Bărbații vor putea ieși din Republica Moldova după 9 mai

0

Ministerul Apărării dezminte informația precum că bărbații nu vor putea părăsi R.Moldova începând cu 9 mai. Potrivit sursei citate bărbații din Republica Moldova pot traversa frontiera fără nicio restricție.

„Cu referire la mesajele de pe rețelele de socializare potrivit cărora “Bărbații de vârsta pentru executarea serviciului militar nu vor putea părăsi Republica Moldova începând cu 9 mai”, Ministerul Apărării informează că acestea sunt niște falsuri.  
Bărbații din Republica Moldova pot traversa frontiera fără nicio restricție.
Îndemnăm cetățenii să fie vigilenți și să nu distribuie mesajele care nu corespund adevărului.
Informați-vă doar din surse verificate!”, se arată în mesaj.

Reamintim că o asemenea informație falsă a circulat în spațiul public și la sfârșitul lunii aprilie. Atunci se zvonea că bărbații moldoveni vor avea interdicție să părăsească țara din 1 mai.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.