Acasă Social Atenție! Factura la lumină pentru luna martie va conține date estimative

Atenție! Factura la lumină pentru luna martie va conține date estimative

0

Facturile la lumină pentru luna curentă vor conține date estimative. Principalul distribuitor de energie electrică a anunțat că până la 31 martie curent nu va fi efectuată citirea datelor reale de pe contoarele electrice ale consumatorilor, oficiile sale comerciale fiind închise și în această săptămână. 

„Clienții vizați de această modificare operațională, temporar vor primi conform graficului, facturi calculate în baza indicilor individuali estimativi pentru fiecare loc de consum în parte. Formula de calculare estimativă prevede deducerea aritmetică a mediei zilnice din ultimele trei facturi, care se înmulțește la numărul de zile incluse în factura emisă, conform principiului estimativ. Cantitatea de energie facturată poate varia nesemnificativ în raport cu datele reale înregistrate de contor”, se arată într-un comunicat emis de Premier Energy.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.