Acasă Social ATENȚIE! Cod Galben de ploi în Moldova: Recomandările Poliției pentru șoferi

ATENȚIE! Cod Galben de ploi în Moldova: Recomandările Poliției pentru șoferi

0

Meteorologii au emis Cod Galben de schimbare bruscă a vremii pe întreg teritoriul țării. În acest context, oamenii legii vin cu recomandări pentru participanții la trafic. Astfel, în perioada 28-29 aprilie se pot înregistra precipitații, iar unele segmente de drum pot deveni periculoase.

Pentru a evita situațiile de accident în trafic, Inspectoratul Național de Securitate Publică îndeamnă șoferii să circule cu viteză redusă, să nu se angajeze la depășiri, întrucât acestea pot pune în pericol atât siguranța șoferului, cât și a celorlalți participanți la trafic, precum și să țină cont de distanța față de mijlocul de transport aflat în față.

Bicicliștii și pietonii sunt îndemnați să traverseze partea carosabilă doar în zonele indicate, să poarte haine de culori deschise sau care conțin elemente reflectorizante și să nu circule pe marginea carosabilului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.