Acasă Comunicate de presă ASP majorează cota de programare la examenul pentru permisul de conducere

ASP majorează cota de programare la examenul pentru permisul de conducere

0

Agenția Servicii Publice suplimentează capacitățile de examinare pentru obținerea permisului de conducere, în zilele de luni, 6 noiembrie, și miercuri, 8 noiembrie, la proba practică, cutie mecanică, categoria B, în cadrul subdiviziunii Chișinău, cu majorarea cotei de programare la examen cu câte 130 pe zi (în total cu 260 de locuri disponibile în plus).

Potrivit unui comunicat de presă al ASP, măsura este luată pentru a asigura accesul persoanelor la serviciul de programare pentru examen de obţinere a permisului de conducere, precum și pentru micșorarea perioadei de aşteptare. Un exercițiu similar a fost pilotat și în data de 23 și 25 octombrie.

Programarea la probele teoretică și practică ale examenului de obținere a permisului de conducere se face online, pe pagina web a ASP, sau telefonic, la numărul: 14909

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.