Acasă Sport Arturo Vidal și-a luat la revedere de la Barcelona! Câți bani încasează...

Arturo Vidal și-a luat la revedere de la Barcelona! Câți bani încasează catalanii pentru transfer

0

Arturo Vidal (33 de ani) a fost anunțat încă de la numirea lui Ronald Koeman că nu va mai face parte din proiectul catalanilor, iar mijlocașul va fi prezentat în cel mai scurt timp de Inter Milano.

Chilianul nu a participat la antrenamentul din această dimineață al Barcelonei, ci doar a mers la baza de pregătire pentru a-și strânge lucrurile.

Arturo Vidal pleacă de la Barcelona și semnează cu Inter Milano

Ulterior, Vidal și-a luat rămas bun de la colegii echipei FC Barcelona, urmând ca tot azi să zboare la Milano, unde este așteptat să semneze cu Inter, formație cu care s-a înțeles deja, scrie Marca.

Cele două cluburi au hotărât ca suma de transfer să fie de doar 500.000 de euro, la aceasta urmând să se adauge anumite bonusuri. Anunțul oficial al mutării este așteptat în următoarele ore, mai scrie sursa citată.

Astfel, după după trei sezoane petrecute în Bundesliga, la Bayern, și două în La Liga, pentru FC Barcelona, Vidal revine în Serie A, după experiența de la Juventus, care a durat patru sezoane, în intervalul 2011-2015.

Aici, Vidal va relua colaborarea cu Antonio Conte, antrenorul lui Inter care a insistat pentru aducerea sud-americanului de la Barcelona.

  • 96 de meciuri, 11 goluri și 10 pase decisive a strâns Vidal la Barcelona

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.