Acasă Extern Armata Ucrainei: Invadatorii nu şi-au atins scopul final după 11 zile

Armata Ucrainei: Invadatorii nu şi-au atins scopul final după 11 zile

0

Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei a transmis, luni dimineaţă, ultimele date de pe front, precizând că cea de-a 11-a zi a invaziei ruse s-a încheiat, fără ca inamicul şă-şi fi atins scopul final.

Totodată, Armata Ucrainei afirmă că ruşii s-ar pregăti de asalt la Kiev.

”A unsprezecea zi a rezistenţei eroice a poporului ucrainean la invazia militară rusă s-a încheiat”, a transmis, luni dimineaţa, Statul Major al Forţelor Armate ale Ucrainei.

Oficialii ucraineni susţin că ”inamicul continuă operaţiunea ofensivă împotriva Ucrainei”, concentrându-se pe încercuirea mai multor oraşe – Kiev, Harkov, Cernigov, Sumî şi Nikolaev.

”Invadatorii nu au atins scopul final după unsprezece zile de ocupaţie”, au mai precizat oficialii ucraineni, care susţin că ruşii acumulează resurse pentru a asalta Kievul.

”În acelaşi timp, ocupanţii nu au încetat să încerce să se pregătească pentru ofensiva în direcţiile Polissya, Siversky, Doneţk şi Tavriya”, au mai precizat oficialii ucraineni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.