Acasă Social Arina Spătaru va contesta hotărârea CEC privind alegerile de la Bălți

Arina Spătaru va contesta hotărârea CEC privind alegerile de la Bălți

0

Fosta deputată Arina Spătaru susține că va contesta la Curtea de Apel Chișinău hotărârea CEC cu privire la organizarea turului doi al alegerilor locale de la Bălți.

De menționat că CEC i-a refuzat Alinei Spătaru înscrierea în cursa pentru funcția de primar al municipiului Bălți, pentru că a colectat un număr insuficient de semnături în susținerea sa.

„Voi contesta la Curtea de Apel Chișinău hotărârea CEC cu privire la organizarea alegerilor locale turul doi.
Aceste alegeri n-au fost organizate din start bine.
Ele au fost total compromise.
Aceste alegeri trebuie anulate”, a scris Arina Spătaru pe pagina sa de Facebook.

Tot aici, Marina Tauber contestă la Curtea de Apel Chișinău hotărârea Comisiei Electorale Centrale privind suspendarea turului doi al alegerilor locale de la Bălți, care trebuia să aibă loc în data de 5 decembrie.

Potrivit unui anunț de presă publicat pe site-ul Comisiei, al doilea tur al alegerilor de la Bălți ar putea fi desfășurat pe data de 19 decembrie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.