Acasă Justiţie Arest prelungit la Chișinău pentru fostul deputat român Cristian Rizea

Arest prelungit la Chișinău pentru fostul deputat român Cristian Rizea

0

Mandatul de arestare a fostului deputat român Cristian Rizea a fost prelungit pentru încă 30 de zile, la cererea procurorilor. Fostul deputat român se află la Penitenciarul numărul 13 din Chișinău, transmite SafeNews.md.

Ministerul Justiției din România a formulat, la început lunii noiembrie, cererea de extrădare din Republica Moldova a fostului parlamentar. 

Totuşi, nu este clar când sau dacă Rizea va ajunge în România, deoarece acesta a solicitat azil politic în ţara noastră, iar acum magistraţii trebuie să se expună pe marginea acestui caz.

Fostul deputat român a fost reţinut anul trecut în noiembrie, la Chişinău de către ofiţerii Inspectoratului Naţional de Investigaţii.  El era dat în urmărire de către autorităţile de la Bucureşti, după ce a fost condamnat definitiv la 4 ani şi 8 luni de închisoare pentru corupţie.

Pentru a scăpa de pedeapsă, Rizea a fugit din România şi s-a refugiat la Chişinău. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.