Acasă Alegeri 2020 Apel pentru sprijinirea candidatului PAS în turul II. DEPUTAT: „Ține minte trei...

Apel pentru sprijinirea candidatului PAS în turul II. DEPUTAT: „Ține minte trei cuvinte: Maia Sandu Președinte!”

0

„Ține minte trei cuvinte: Maia Sandu Președinte!”, declarația aparține vicepreședintelui Platforma DA, Igor Muntenau. Într-o postare pe pagina sa de Facebook parlamentarul subliniază că pe 15 noiembrie cetățenii îi vor aminti lui Igor Dodon că timpul lui a trecut și este necesară ieșirea la vot pentru a scăpa R. Moldova de regimul lui Dodon.

„Duminică votăm uniți Maia Sandu, singurul candidat care reunește electoratul pro-european în al 2 tur de scrutin. Pe 15 noiembrie vine ceasul răsplății în care îi vom aminti lui Igor Dodon, acest troglodit al schemelor negre, cavalerul de lux al șmenarilor și vânzătorilor de neam că timpul lui a trecut. Lăsăm în trecut divergențele și ieșim la vot pentru că este singura cale de a scăpa Republica Moldova de plutocrația lui Igor Dodon, porumbelul corupției și al câștigurilor nemeritate. Duminică votăm Maia Sandu!”, a scris Igor Munteanu pe pagina sa de Facebook. 

https://www.facebook.com/igor.munteanu.3/posts/10221251059723994

Duminică 15 noiembrie, va avea loc turul II al alegerilor prezidențiale.

Cei care se vor duela sunt: Maia Sandu, candidat PAS, care în primul tur a acumulat 36,16%, adică 487 635 de voturi, și Igor Dodon, candidat independent și susținut de PSRM, care în primul tur s-a plasat pe locul 2 cu 32,61%.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.