Acasă Politic Andrian Candu acuză Guvernul Chicu de „cinism cutremurător” privind gestionarea pandemiei COVID-19

Andrian Candu acuză Guvernul Chicu de „cinism cutremurător” privind gestionarea pandemiei COVID-19

0

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, acuză Guvernul Chicu de cinism cutremurător privind gestionarea situației epidemiologice în contextul pandemiei COVID-19. Declarația lui Candu vine în contextul în care luni șeful ANSP, Nicolae Furtună, a declarat că „COVID-19 a luat viaţa celor care şi aşa erau o povară pentru ei şi pentru cei din jur”.

„Guvernarea DodonChicuFilip demonstrează un cinism cutremurător. Cum e posibil să urăști într-un asemenea hal cetățenii acestui stat?!
După numeroase scenarii aiurite de luptă cu pandemia, ne-am trezit cu clasificări ai celor care nu merită să supraviețuiască. Pandemia a demascat fața acestor inumani. Cele peste o mie de victime ale COVID-19, lucrătorii medicali care și-au pierdut propria viață pentru a salva altele – NU contează pentru Dodon și gașca lui. Această hurtă de nesimțiți trebuie să plece până nu vor ajunge să decidă supraviețuirea pe criterii de apartenență politică”, susține deputatul.

Șeful ANSP a declarat luni seară, în cadrul unei emisiuni televizate, că COVID-19 „a luat viața celor care se chinuiau”.

„Nu vreau să fiu judecat şi să nu par cinic, dar în toată lumea COVID-ul a luat viaţa celor care şi aşa erau o povară pentru ei şi pentru cei din jur. Oameni care se chinuiau, în stadii terminale de cancer, în stadii avansate de diabet zaharat, cu patologii cardiovasculare. Acest lucru s-a întâmplat şi în Italia, şi în Franţa, din nefericire, şi în Republica Moldova”, a spus Nicolae Furtună.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.