Acasă Anticipate 2021 Andrei Năstase, îngrijorat de organizarea alegerilor: ”Se va încerca fraudarea alegerilor și...

Andrei Năstase, îngrijorat de organizarea alegerilor: ”Se va încerca fraudarea alegerilor și coruperea alegătorilor„

0

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Nastase îndeamnă alegătorii să participe la securizarea votului, întrucât se va încerca fraudarea alegerilor parlamentare anticipate. Apelul vine după ce Comisia Electorală Centrală a respins, ieri, solicitarea depusă de Platforma DA privind interzicerea transportării alegătorilor.

„Este de datoria noastră și a celor implicați în aceste procese ca împreună cu observatorii internaționali și naționali să nu admitem ca aceste lucruri să se întâmple. Au mai făcut-o, au mai încercat, nu le-a reușit. Eu îndemn toată lumea să ne mobilizăm atât la vot, cât și la securizarea votului nostru. 
Este foarte important să facem acest lucru și să nu ne uităm numai în Transnistria, zona găgăuză. Peste tot în Republica Moldova se va încerca să se fraudeze, să se corupă alegătorii. Se va încerca să se aducă alegătorii cum a fost în campania de la Chișinău, când s-au adus cu o rețea de taxi”, a menționat Andrei Năstase

Precizăm că proiectul de hotărâre privind transportul organizat al alegătorilor la secțiile de votare în ziua alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie nu a fost aprobat. Demersul a fost supus votului în cadrul ședinței Comisiei Electorale Centrale de mierciuri, 7 iulie, însă nu a întrunit numărul necesar.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.