Acasă Politic Andrei Năstase: Igor Dodon ar fi sărbătorit la Condrița cu Botnari, Andronachi...

Andrei Năstase: Igor Dodon ar fi sărbătorit la Condrița cu Botnari, Andronachi și câțiva procurori

0

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, susține că șeful statului Igor Dodon, alături de ex-directorul SIS Vasile Botnari și deputatul Vladimir Andronachi, în compania unor procurori, s-ar fi aflat la vila prezidențială de la Condrița, la 11 aprilie, transmite cotidianul.

Năstase a declarat miercuri, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, că Igor Dodon ar fi preluat mai multe „scheme criminale” de la Vladimir Plahotniuc, iar odată cu ele și oamenii care le implementau.

„Oamenii lui Plahotniuc, care până mai ieri controlau aceste fluxuri, astăzi au trecut în solda lui Dodon. Ce are să caute împreună Botnari, cu Andronachi, cu Dodon și niște procurori în același loc? Au stat la aceeași masă. Încurajez presa să vadă cine și pe unde a fost pe 11 aprilie, în sâmbăta ‘Floriilor’, la Condrița”, a declarat Andrei Năstase.

Este de menționat că Vasile Botnari, în calitatea sa de fost șef al Serviciului de Informații și Securitate, este singurul figurant în dosarul privind expulzarea profesorilor turci din Republica Moldova. Potrivit procurorului general Alexandr Stoianoglo, Botnari și-ar fi asumat întreaga vină în acest dosar.

În timpul emisiunii au fost apelați atât Botnari cât și Dodon pentru o reacție, dar nu au fost de găsit.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.