Acasă Social Anabolizante de peste 5.000 euro, capturate la ieșirea din R. Moldova

Anabolizante de peste 5.000 euro, capturate la ieșirea din R. Moldova

0

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de trecere a frontierei Albița în cooperare cu lucrătorii vamali au descoperit 355 de fiole cu substanțe anabolizante ce urmau a fi introduse ilegal în România din Republica Moldova. Acestea erau ascunse în pereții laterali ai cabinei unui autocamion condus de un cetățean turc, transmite SafeNews.md cu referire la unimedia.info.

În ziua de 16 iunie, în jurul orei 00:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița -I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, un cetățean turc, în vârstă de 34 de ani, conducând un ansamblu rutier format din autocamion și semiremorcă, înmatriculat în Turcia.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport și persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, ascunsă și nedeclarată, în pereții laterali ai cabinei autocamionului, cantitatea de 355 de fiole cu substanțe incluse în lista substanțelor interzise prevăzută în Legea nr. 104/2008 privind prevenirea și combaterea producerii și traficului ilicit de substanțe dopante cu grad mare de risc.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii substanțelor anabolizante în sumă de peste 100.000 de lei. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.