Acasă Social Amendă usturătoare pentru o tânără ce a bătut doi inspectori de poliție

Amendă usturătoare pentru o tânără ce a bătut doi inspectori de poliție

0

O tânără în vârstă de 26 ani a fost amendată, fiind recunoscută vinovată pentru aplicarea violenţei asupra a doi agenți de patrulare.

Sentința a fost pronunțată de magistrații Judecătoriei Bălți, sediul Fălești, pe 22 decembrie 2022, transmite SafeNews.md cu referire la Știri.md.

Tânăra fost recunoscută vinovată pentru fapta de aplicare a violenţei nepericuloase pentru viaţă sau sănătate faţă de o persoană cu funcţie de răspundere, fiindu-i stabilită o pedeapsă de 700 unități convenționale de amendă sau 35 000 lei.

Instanța a dispus încasarea prejudiciului moral cauzat prin infracțiune ambelor victime, în sumă totală de 20 000 lei.

Mai exact, femeia este învinuită că, la data de 1 septembrie 2022, în jurul orelor 15:20, conducând un automobil, fiind susресtă în comiterea unei contravenții, а fost stopată, în apropierea unui magazin alimentar, de către doi agenți de patrulare. Acționând în scopul sistării activității de serviciu a colaboratorilor de poliție, femeia i-а lovit cu pumnii, palmele și picioarele, cauzându-le echimoze, care соnfоrm raportului de constatare medico-legală, se califică ca vătămări соrроrаlе neînsemnate.

Inculpata și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptei imputate, prin urmare, cauza penală în privința acesteia a fost examinată în procedură simplificată.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.