Acasă Social Ambasadorul Suediei își încheie misiunea diplomatică în R.Moldova

Ambasadorul Suediei își încheie misiunea diplomatică în R.Moldova

0

Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu a primit-o în vizită de rămas bun pe ambasadoarea Regatului Suediei în Republica Moldova, Anna Lyberg.

Oficialul moldovean a exprimat gratitudine ambasadoarei Suediei pentru activitatea susținută de promovare a dezvoltării și consolidării relațiilor bilaterale. Pe durata mandatului său, Suedia a fost un partener activ pentru Republica Moldova, fiind sprijinite proiecte privind consolidarea integrării economice cu Uniunea Europeană, dezvoltarea economiei de piață, promovarea democrației, egalitatea de șanse, drepturile omului şi dezvoltarea statului de drept, mediu și atenuarea schimbărilor climatice.

Vicepremierul Nicu Popescu a apreciat dezvoltarea intensă și dinamică a relațiilor între statele noastre și a exprimat dorința continuării și diversificării acestora, inclusiv în contextul în care în anul 2021 Suedia deține Președinția OSCE.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.