Acasă Social Ambasadorul SUA s-a întâlnit cu Pavel Filip: Subiectele discutate

Ambasadorul SUA s-a întâlnit cu Pavel Filip: Subiectele discutate

1

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, s-a întâlnit astăzi cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck J.Hogan, în cadrul căreia au discutat despre situația politică din țară și campania electorală.

Am discutat, bineînțeles, despre situația din țară și despre mersul campaniei electorale. I-am spus că la întâlniri noi nu atacăm concurenții electorali, ci le vorbim oamenilor despre ce am făcut și ce vrem să facem în continuare pentru ca să le aducem oamenilor un trai mai bun, a precizat Pavel Filip.

Liderul democrat a declarat că în viitorul Parlament, dacă va intra în Legislativ, Partidul Democrat va fi parte a „unei coaliții pro-europene” și va asigura ca „vectorul european al țării să devină ireversibil”.

Precizăm că, ieri, Ambasadorul SUA la Chișinău a avut ieri o întrevedere și cu liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Igor Grosu, în cadrul căreia la fel au discutat despre situația politică din țară și mersul campaniei electorale.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.