Acasă Social Alţi patru pacienţi cu COVID-19 au murit pe patul de spital

Alţi patru pacienţi cu COVID-19 au murit pe patul de spital

0

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale a anunţat despre decesul altor patru pacienţi cu COVID-19:

Deces 481: Bărbat de 75 ani, din raionul Nisporeni. Internat la data de 20 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă ischemică, hipertensiune arterială, bronhomneumopatie cronică obstructivă.

Deces 482: Femeie de 81 ani din raionul Comrat. Internată la data de 6 iunie, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 483: Femeie de 86 ani, din raionul Comrat. Internată la data de 16 iunie, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 484: Bărbat de 76 ani, din raionul Vulcănești. Internat la data de 12 iunie, la Spitalul Raional Comrat. Comorbidități: hepatită cronică, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.