Acasă Social Alți 4 angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, infectați cu COVID-19

Alți 4 angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, infectați cu COVID-19

0

Alți 4 angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au fost infectați cu noul COVID-19. Astfel, în total 13 persoane angajate la MAI sunt internate pentru tratament în diferite instituții medicale specializate.

Despre aceasta anunță Ministerul Afacerilor Interne într-un comunicat emis presei, transmite SafeNews.md.

Instituția menționează că în timpul apropiat toți angajații MAI infectați cu COVID-19 ar putea fi transferați și tratați la Spitalul MAI, pentru a reduce volumul mare de lucru a Spitalelor Ministerului Sănătății.

“Această inițiativă a fost discutată astăzi de ministrul Pavel Voicu și conducerea Serviciului medical, în cadrul unei vizite. Astfel, ministrul a inspectat instituția, fiind verificat gradul de pregătire, atât capacitățile angajaților medicali, cât și dotarea tehnică.

Au fost identificate necesitățile, iar actualmente Asociația veteranilor MAI și Serviciul Pază sunt gata să ofere sprijin financiar pentru procurarea unor utilaje necesare în procesul de tratare a bolnavilor de coronavirus. Urmează ca ministrul Afacerilor Interne să propună în cadrul Comisiei pentru situații excepționale aprobarea acestei inițiative”, se menționează în comunicat.

SafeNews.md  amintește că la data de 1 aprilie, ministrul Pavel Voicu a anunțat că 9 angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au fost infectați cu noul coronavirus, iar în 2 zile numărul celor infectați a ajuns la 13.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.