Acasă Uncategorized Alte trei vieți curmate de noul Coronavirus. Care este bilanțul victimelor

Alte trei vieți curmate de noul Coronavirus. Care este bilanțul victimelor

0

Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei al Republicii Moldova informează despre înregistrarea altor trei decese provocate de noul Coronavirus. 

Deces 516: Bărbat de 68 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 20 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hepatită cronică, diabet zaharat, cardiomiopatie hipertensivă și pulmonară.

Deces 517: Femeie de 82 ani, din raionul Ungheni. Internată la data de 8 iunie, la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1. Comorbidități: cardiopatie ischemică, agor pectoral instabil, paroxism de fribrilație atrială.

Deces 518: Femeie de 56 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 18 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Totodată, ministerul a informat că alte 198 persoane au fost tratate. În total, 8963 persoane s-au vindecat de COVID-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.