Acasă Social Alte 5 vieți curmate de noul Covid-19

Alte 5 vieți curmate de noul Covid-19

0

Alți cinci oameni au murit în ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului de tip noi. Astfel, până acum, în Moldova au fost înregistrate 346 de decese.

Este vorba despre doi bărbați și trei femei din municipiul Bălți și raioanele Râșcani și Ceadâr-Lunga, care aveau între 61 și 71 de ani.

Potrivit Ministerului Sănătății, toți sufereau și de alte maladii. Totodată, în ultimele 24 de ore, la Centrul COVID-19 din Chișinău au fost internați alți 39 de pacienți suspectați de contaminare.

În același timp, 318 bolnavi rămân în stare gravă, iar 24 sunt conectați la aparatele de respirație asistată. Din cei 9.700 de moldoveni care s-au infectat cu noul tip de coronavirus, aproape 1.800 sunt angajaţi ai sistemului sanitar.

Numărul persoanelor vindecate este de peste 5.700. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.