Acasă Social Alte 4 vieți curmate de Covid-19. Printre aceștia se regăsește și un...

Alte 4 vieți curmate de Covid-19. Printre aceștia se regăsește și un lucrător medical născut în localitatea Măgurele, Ungheni

0

Alte 5 persoane au decedat de Coronavirus. Astfel, bilanțul total de decedați a ajuns la 228. Printre aceștia se regăsește și medicul Popa Gheorghe în vârstă de 69 de ani. El a fost angajat în cadrul Spitalului Raional Ungheni în funcția de medic stomatolog.

„Conducerea spitalului și întreg colectivul aduce un omagiu celui care a fost un medic profesionist și un bun coleg. Dl Popa Gheorghe s-a născut la 10 aprilie 1951 în satul Măgurele, raionul Ungheni. Din 1968 până în 1973 își face studiile la Institutul de Stat de Medicină din orașul Chișinău, facultatea de stomatologie. La Spitalul Raional Ungheni este angajat în funcție de medic stomatolog, apoi mai mulți ani a fost medic șef al filialei Sculeni. Popa Gheoghe a fost un medic profesionist, un manager înțelept, un om gospodar și un bun familist, a dăruit dragoste celor din jur și s-a bucurat de dragostea și respectul celor ce l-au cunoscut-o și l-au apreciat. Sincere condoleanțe familiei îndurerate și întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în mesajul postat de colegii medicului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.