Acasă Social Alte 3 vieți curmate de COVID-19. Bilanțul deceselor a ajuns la 375...

Alte 3 vieți curmate de COVID-19. Bilanțul deceselor a ajuns la 375 în R.Moldova

0

Alți 3 oameni au murit din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus. Astfel, în total, pe parcursul zilei de astăzi au fost înregistrate 4 decese, ceea ce face ca bilanțul să ajungă la 375. Informația a fost prezentată de secretarul de stat de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Constantin Rîmiș, transmite SafeNews.md.

Un bărbat de 64 ani, din raionulnul Briceni, a pierdut lupta cu virusul. Acesta a fost transferat în stare gravă de la spitalul din raionul de baștină la cel din Edineț pe data de 6 iunie. Comorbidități: hepatită toxică, obezitate gr. II. 

Și pentru o locuitoare a municipiului Bălți, în vârstă de 65 de ani, virusul a fost fatal. Femeia a ajuns la spitalul din oraș pe 4 iunie, cu insuficiență respiratorie acută. Ea mai suferea de hipertensiune arterială gr. III. 

De asemenea, o altă femeie, de 67 ani, din municipiul Chișinău a murit din cauza infecției. Aceasta a fost transferată de la Spitalul „Sfânta Treime”, la Spitalul Clinic Bălți pe 3 iunie. Comorbidități: pielonefrită cronică, hipertensiune arterială gr. III, anemie cronică gr. III.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.