Acasă Extern Alertă pe un traseu din România: Avertismentul Ministerului de Interne

Alertă pe un traseu din România: Avertismentul Ministerului de Interne

0

Un tragic accident s-a produs în această dimineață în România în urma căruia și-au pierdut viața 7 persoane. În acest context, Ministerul de Interne din România a lansat un apel către șoferi.

”Azi dimineață… DN 28, județul Iași…

Din primele date, un autocamion intră pe contrasens, acroșează o ambulanță, apoi intră în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Rezultatul: 7 persoane decedate și alte trei rănite.

STOP! Este mult prea mult…DEMULT ESTE MULT PREA MULT!

În doar câteva secunde 7 persoane și-au pierdut viața!

Vă rugăm insistent! CONDUCEȚI PREVENTIV!

Asigurați-vă temeinic atunci când intrați în depășire!

Atenția trebuie să fie la drum, nu la telefonul mobil!

Nu circulați peste viteza legală admisă, nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise!

Nu uitați că nu sunteți singurii participanți la trafic, iar șoselele nu vă aparțin! Teribilismul vostru poate face ca această imagine să fie ultima amintire a familiei despre voi!”, se arată în mesajul Ministerului de Interne român.

Reamintim că 7 persoane au murit, marţi, după ce o ambulanţă, un autocamion şi un autoturism au intrat în coliziune pe DN 28, în zona localităţii ieşene Sârca, România.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.