Acasă Social ALERTĂ de călătorie: Moldovenilor le este interzis accesul în Grecia

ALERTĂ de călătorie: Moldovenilor le este interzis accesul în Grecia

0

Au fost actualizate alertele de călătorie. Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe recomandă organizarea din timp a călătoriei, cu informarea în prealabil, corect și cuprinzător cu privire la condițiile de intrare în țara de destinație, precum și după caz cu privire la condițiile de tranzit.

Potrivit ultimelor informații, deplasările cetățenilor Republicii Moldova în Belgia, Germania, rămân în continuare restricționate. Astfe, călătoriile sunt permise doar în baza unui motiv întemeiat.

Totodată, este interzisă intrarea moldovenilor și în Grecia.

În Grecia pot călători doar cetățenii Republicii Moldova care sunt posesori ai pașaportului biometric și a permisului de ședere emis de o tară membră a UE, însă trebuie să respecte anumite condiții, precum completarea unui formular de localizare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.