Acasă Social Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Centru. Ce se întâmplă cu...

Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Centru. Ce se întâmplă cu persoanele din instituție

0

Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Centru. La fața locului a venit grupa operativă a Poliției și specialiștii Bombtech care au încercuit zona. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei Natalia Stati.

Potrivit informațiilor, apelul la 112 a fost făcut la ora 11:42, de o persoană necunoscută care a spus că în clădirea Judecătoriei Chișinău, sediul Centru, situată pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt 162, se află un obiect explozibil.

După apel, forţele de ordine au intervenit şi au început evacuarea tuturor persoanelor din instituţie.

La moment, se fac verificări pentru a se stabili dacă există vreun obiect explozibil.

De menționat că, potrivit Codului Penal, autorii alertelor false cu bombă riscă amendă de la 550 la 850 de unități convenționale (27.500 – 42.500 de lei), muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau până la doi ani de închisoare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.