Acasă Extern Aleksei Arestovici: Trupele ruse au început să treacă în defensivă

Aleksei Arestovici: Trupele ruse au început să treacă în defensivă

0

Consilierul șefului biroului președintelui Ucrainei a declarat că armata rusă încearcă să ajungă în zone care sunt convenabile de apărat. Totodată, Aleksei Arestovici susține că invadatorii au început să treacă în defensivă.

„În toate direcțiile, trupele rusești au primit acum aproximativ aceeași comandă, aceasta este din surse deschise, nu există niciun secret aici, este doar evident din acțiunile lor: să acapareze pozițiile care sunt cele mai bune pentru menținerea apărării în această zonă”, a spus Arestovici.

Potrivit acestuia, invadatorii încearcă să ajungă în zone care sunt convenabile de apărat: așezări, dealuri și granițe naturale, precum râuri și râpe, scrie unian.net.

O parte din trupe continuă să avanseze, în timp ce restul „în spatele lor deja sapă gropi”.

„În unele locuri, cei care sunt pe prima linie deja sapă. Ne hărțuiesc, ca să poată să sape. Putem spune cu exactitate că armata rusă a început să meargă în defensivă pe tot sectorul, de la Herson până la Harkov. Singurul loc în care încă nu fac acest lucru sunt direcțiile Izium și Lugansk. Ei încă apasă puternic acolo”, a spus Arestovici.

Anterior s-a raportat că invadatorii au distrus podul din regiunea Sumî.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.