Acasă Social Alegerile din Hâncești ar putea fi amânate. CEC solicită informații despre posibilitatea...

Alegerile din Hâncești ar putea fi amânate. CEC solicită informații despre posibilitatea desfășurării scrutinului

0

Comisia Electorală Centrală anunță că a adresat un demers Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică prin care a informat despre măsurile întreprinse pentru asigurarea protecției alegătorilor și a funcționarilor electorali. Decizia vine reieșind din situația epidemiologică din R.Moldova.

Astfel, Comisia a solicitat opinia Comisiei cu privire la posibilitatea continuării activităților de organizare și desfășurare a scrutinului de mâine.

Despre deciziile luate, CEC anunță că va informa suplimentar.

Menționăm că o femeie din satul Bălceana (r-nul Hâncești) a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19 după ce a venit acum 10 zile din Italia, însă nu s-a autoizolat pentru perioada de 14 zile, așa cum prevăd normele sanitare. Sora ei a fost spitalizată la Chișinău cu simptome de răceală.

Satul Bălceana este una dintre cele 25 de localități din raionul Hâncești unde duminica vor avea loc alegerile parlamentare noi. La scrutinul parlamentar din 24 februarie 2019, în această localitate dreptul la vot și-au exercitat 661 de persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.