Acasă Comunicate de presă Alegeri 2020// CEC anunță că au început tipărirea buletinelor de vot

Alegeri 2020// CEC anunță că au început tipărirea buletinelor de vot

0

Reprezenții Comisiei Electorale Centrale (CEC) au anunțat vineri, 4 septembrie, că a început tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile locale noi în comuna Tîrnova, raionul Dondușeni și în satul Nucăreni, raionul Telenești, care vor avea loc în această duminică, 6 septembrie 2020.

Astfel, pentru comuna Tîrnova, raionul Dondușeni, vor fi tipărite 3 068 buletine de vot, iar pentru satul Nucăreni, raionul Telenești urmează a fi tipărite 827 buletine de vot.

Buletinele de vot vor fi tipărite pe hârtie opacă (mată), de culoare roz, vor avea lățimea de 140 mm și lungimea de 135 mm.

Prețul unui buletin de vot pentru alegerile din com. Tîrnova, raionul Dondușeni este de 0,54 lei, iar pentru Nucăreni, raionul Telenești e de 1,29 lei.

Valoarea totală a tirajului de buletine pentru alegerile locale noi din 6 septembrie este de 2 723,55 lei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.