Acasă Politic Alaiba îi răspunde lui Ceban: Știe să dea vina pe alții când...

Alaiba îi răspunde lui Ceban: Știe să dea vina pe alții când lucrurile merg aiurea

0

Deputatul Dumitru Alaiba a venit cu o reacție după ce edilul Ion Ceban s-a plâns că actuala guvernare ar urmări arestarea sa. Într-o postare pe o rețea de socializare, Alaiba menționează căCeban știe foarte bine să dea vina pe alții de ce în Chișinău lucrurile merg aiurea.

„Cam toți primarii de Chișinău au știut foarte bine să facă două lucruri:

1. Să dea vina pe alții de ce în Chișinău lucrurile merg aiurea. „Alții” pot fi atât politicieni de la guvernare, cât și simpli cetățeni.

2. Să se victimizeze și să acuze că ar fi urmăriți și persecutați.

Din acest punct de vedere, Ceban nu e cel mai rău primar pe care l-a avut Chișinăul, pentru că se înscrie perfect în descrierea asta. Dar nu e nici cel mai bun. Este încă patru ani de exact ceea ce am mai văzut în trecut, până la el.

Te-ai gândi că, pentru cineva care s-a pregătit atâta timp pentru funcția de primar, ar fi trebuit să fie ceva altfel. Dar nu”, a comentat Alaiba.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.