Acasă Alegeri 2020 Alaiba: Igor Dodon și oamenii lui hărțuiesc funcționari și îi impun să...

Alaiba: Igor Dodon și oamenii lui hărțuiesc funcționari și îi impun să facă chestii care nu țin de munca lor

0

De la nord la sud, sunt semnale că Igor Dodon și oamenii lui hărțuiesc funcționari și îi impun să facă chestii care nu țin de munca lor. Cu cât mai mare disperarea, cu atât mai mare e presiunea asupra funcționarilor, afirmă deputatul Partidului „Acțiune și Solidaritate”, Dumitru Alaiba pe pagina sa de Facebook.

„Dodon o va da în bară inclusiv mulțumită funcționarilor care îl sabotează în această campanie și doar se prefac că execută ordine ilegale. Li se cer liste, ei le fac aiurea, li se cere să „organizeze” oameni, ei nu prea se rup, li se cere să execute ceva, ei nu se grăbesc, mai pierd hârtii, mai întârzie, uneori „se îmbolnăvesc”. O mare parte din aceste mici și multe acte de curaj, comise în tăcere, vor rămâne necunoscute. Dar ele vă ajută să vă păstrați conștiința curată”, a declrata Alaibia.

https://www.facebook.com/dumitru.alaiba/posts/1073190616452814

Staff-ul lectoral al candidatului Igor Dodon la prezidențiale nu a răspuns, deocamdată, acuzațiilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.