Acasă Politic Alaiba, către Chicu: Oricum o să fiți dați jos curând

Alaiba, către Chicu: Oricum o să fiți dați jos curând

0

Au trecut două zile după nunta fiului prim-ministrului R. Moldova, Ion Chicu, iar acesta, deocamdată, nu a venit cu niciun comentariu în acest sens.

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, este indignat de faptul că premierul nu vine cu explicații și a declarat că acesta oricum va fi demis după nunta fiului.

”Nici nu știu ce e un semn mai mare de disrespect față de cetățeni: 

– să îți încalci propriile ordine și să faci nuntă în pandemie, când nimănui nu îi este permis, 

– să crezi că ai să poți ține asta ascuns, intimidând chelnerii și înconjurându-te cu bodyguarzi plătiți din bani publici,

– sau, după ce ai fost prins, să nu vii cu absolut nicio reacție/clarificare…scuză? 

A treia zi – liniște. Nici măcar un comentariu, niciun cuvânt. Premierul lui Dodon, în mod normal foarte activ pe facebook, tace chitic. Tace și așteaptă ce? Să uite toți? Dacă asta e planul, va trebui să tacă ceva timp. 

Domnul Chicu, poate, totuși, demisia? Nu e de matale poziția asta. E ok. Nu la toți le e dat. Oricum o să fiți dați jos curând. Plecați de bună voie și umilința o să fie mai mică. O să fie o ușurare și pentru matale, și pentru toți restul”, a declarat Alaiba.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.