Acasă Extern Ala Pugaciova, denunțată procurorilor ruși că ar finanța armata ucraineană

Ala Pugaciova, denunțată procurorilor ruși că ar finanța armata ucraineană

0

Ala Pugaciova a fost denunțată procurorilor ruși. Artista este acuzată de un activist că ar finanța forțele armate ale Ucrainei.

Solicitarea de a verifica activitatea Alei Pugaciova a fost transmisă forțelor de ordine de către Vitali Borodin, transmite SafeNews.md cu referire la realitatea.md.

El este cel care anterior a denunțat-o și pe actrița Lia Akhedzhakova, invocând că aceasta critică deciziile luate de Putin, referitoare la „operațiunea militară specială” din Ucraina.

Activistul scrie în denunț că Pugaciova, plecată în Israel, critică războiul declanșat împotriva Ucrainei. El afirmă că a realizat investigații care confirmă „legăturile ei cu agențiile de informații occidentale”.

În septembrie, Maxim Galkin, soțul Alei Pugaciova, a fost inclus în registrul „agenților străini”. Drept răspuns, Pugaciova a apelat la Ministerul Justiției prin Instagram, cerând să fie declarată și ea „agent străin”.

Despre eventuale dosare deschise pe numele Alei Pugaciova și a lui Maxim Galkin se vehiculează de mai mult timp în spațiul public din Rusia. Presa mondenă de la Moscova scria că aceștia vor să își vândă imobilele și să părăsească definitiv țara.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.