Acasă Comunicate de presă Ala Nemerenco, vizită inopinată la Centrul COVID-19 din Chișinău

Ala Nemerenco, vizită inopinată la Centrul COVID-19 din Chișinău

0

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, împreună cu alți specialiști clinicieni, au efectuat ieri, o vizită inopinată la Centrul COVID-19 din capitală.

Potrivit unui comunicat remis presei, vizita a fost efectuată pentru a se informa despre activitatea Centrului, calitatea asistenței medicale acordată pacienților, problemele pe care le întâmpină lucrătorii medicali în activitate, dar și pacienții internați în instituție.

Menționăm că deocamdată Ministerul Sănătății nu a oferit detalii despre rezultatele vizitei și soluțiile propuse pentru înlăturarea neajunsurilor și îmbunătățirea calității serviciilor medicale acordate pacienților.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.