Acasă Social Agenția Proprietății Publice este în căutare de director general adjunct

Agenția Proprietății Publice este în căutare de director general adjunct

0

Agenția Proprietății Publice informează că a fost anunțat concurs pentru ocuparea funcției publice vacante de Director general adjunct al APP.

Potrivit reprezentanților APP, scopul funcției constă în implementarea politicii statului în domeniul privatizării și activităților post-privatizare, parteneriatelor public-private, concesiuni și proiecte investiționale.

Data limită de aplicare este 18 martie curent, ora 17:00. Condițiile de participare în cadrul concursului și formularul de aplicare sunt disponibile aici. 

Conform bani.md, în prezent APP administrează 877 de întreprinderi cu capital public, dintre care: 618 – municipale, 178 – de stat și 81 – societăți pe acțiuni. Companiile de stat au datorii de peste 15 miliarde de lei. Astăzi valoarea tuturor activelor acestor întreprinderi este la nivel de 34,9 de miliarde de lei. Întreprinderile, proprietate a statului – 27,2 miliarde de lei, iar cele municipale – 7,7 miliarde de lei. În ultimii zece ani valoarea acestor întreprinderi practic nu s-a schimbat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.