Acasă Social Agenţia de Proprietate Publică va supune la privatizare o serie de obiective

Agenţia de Proprietate Publică va supune la privatizare o serie de obiective

0

Agenţia de Proprietate Publică (APP) va supune în curând la privatizare o serie de proprietăţi.

După cum transmit Infotag, acest lucru a fost anunţat luni la un forum de afaceri de către directorul său, Roman Cojocaru.

El a recunoscut că statul nu a fost întotdeauna un proprietar bun, iar acum autorităţile analizează o serie de obiecte imobiliare pentru privatizare, atât cele funcţionale, cât şi cele neutilizate (inclusiv terenuri agricole).

„Prima din listă este Fabrica de Sticlă din Chişinău. O întreprindere cu un mare potenţial şi nevoie de investiţii. De exemplu, din cele patru cuptoare de sticlă disponibile, doar unul este utilizat. Al doilea obiect – Hotelul „Zarea” din centrul capitalei (a fost deja de mai multe ori scoasă la licitaţie fără succes – „INFOTAG”)”, a spus Cojocaru.

El a vorbit despre activele care vor fi reorganizate sau evaluate pentru privatizare. Acestea includ Moldtelecom, Poligrafcombinatele, editurile Statistica şi Universul. Managerul APP nu exclude posibilitatea ca tipografiile să fie unite, iar spaţiile lor să fie transferate pentru utilizare eficientă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.