Acasă Social Accidentul de la Briceni: Șoferul mort e un contrabandist cunoscut

Accidentul de la Briceni: Șoferul mort e un contrabandist cunoscut

0

Șoferul care a murit în urma accidentului de la Cotiujeni s-a dovedit a fi contrabandistul care în toamna anului 2019 i-a bătut pe polițiștii de frontieră, pe teritoriul sectorului Poliției de Frontieră Larga. Sursele Deschide.MD din teritoriu susțin că la volanul automobilului Opel Frontier, care s-a bușit astăzi într-un copac din apropiere localității Cotiujeni, se afla Vadim Crăciun, un contrabandist cunoscut în Briceni.

În urma impactului, Crăciun și pasagerul său au murit până la venirea ambulanței, iar alte două persoane au ajuns la spital.

Vadim Crăciun, în vârstă de 36 de ani, este persoana despre care Deschide.MD a scris în 2019, că de două ori în luna noiembrie i-a bătut pe polițiștii de frontieră.

Primul caz a avut loc în noaptea din 10 noiembrie, iar cel de al doilea – în noaptea de marți, 26 noiembrie, din anul 2019.

Sursele din cadrul Direcție NORD a PF ne-au spus atunci că acesta a recurs la aceste acțiuni, după ce factorii de decizie din cadrul PF cărora le-a dat mită, nu i-au trecut toată marfa de contrabandă peste frontiera de stat.

Procuratura anunța atunci într-un comunicat de presă că, „aceeași persoană este cercetată în trei cauze penale, pentru fapte care ar fi fost comise în două episoade, la distanță de doar 17 zile, împotriva reprezentanților autorităților de frontieră. A patra cauză în care acesta este cercetat penal vizează contrabanda cu mărfuri din Cernăuți, Ucraina (în valoare de peste 1.850.000 lei)”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.