Acasă Social Accident la Vadul lui Vodă: Un BĂRBAT a murit

Accident la Vadul lui Vodă: Un BĂRBAT a murit

0

Un bărbat a murit la spital, după ce a fost accidentat de un automobil la Vadul lui Vodă. Impactul a avut loc în seara zilei de ieri, 14 septembrie, în jurul orei 20:00.

Un automobil de model Fiat, la volanul căruia se afla un șofer de 59 de ani, a lovit un pieton de 54 de ani care traversa strada regulamentar.

După producerea accidentului, victima a fost preluată de un echipaj medical și dusă la spital. Din nefericire, bărbatul s-a stins în această dimineață.

În acest sens a fost inițiat un proces penal conform art. 264 Cod Penal, care prevede sancțiune cu închisoare de 3-7 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.