Acasă Social Accident la Ialoveni: Șoferul ajuns în stare gravă are nevoie de ajutor

Accident la Ialoveni: Șoferul ajuns în stare gravă are nevoie de ajutor

0

Șoferul ajuns la spital în urma accidentului din orașul Ialoveni, din seara zilei de 30 mai, este în stare foarte gravă și are nevoie de mai multe operații peste hotare. Rudele și colegii săi au pornit o campanie de strângere de fonduri pe rețelele de socializare, pentru a ajuta familia victimei, transmite SafeNews.md cu referire la ialovenionline.md.

Bărbatul este internat la Spitalul de Urgență din Chișinău, cu fractură la bazin și la coloana vertebrală. Aici i s-a făcut o intervenție chirurgicală, însă vor fi necesare și altele, care sunt costisitoare, spun apropiații șoferului.

„Se află într-o stare foarte gravă, are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale care trebuie făcute peste hotarele țării. Familia nu dispune de așa resurse. Vă rugam pe toți cu inimă mare să ajutăm să se recupereze”, scrie una din rudele bărbatului.

Amintim că un grav accident rutier s-a produs pe 30 mai, pe strada Alexandru cel Bun din orașul Ialoveni.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.