Acasă Istorii din spatele culisei A trecut prin el și nici n-a simțit: Dodon anunță că a...

A trecut prin el și nici n-a simțit: Dodon anunță că a fost infectat cu COVID, dar nu a avut simptome

0

Igor Dodon a fost infectat cu noul coronavirus. Ex-președintele a declarat în cadrul unei emisiuni că în organismul său au fost depistați anticorpi la noul coronavirus. Dodon a mai spus că infecția a decurs asimptomatic.

Potrvit fostului șef de stat, săptămâna trecută a făcut un test de laborator prin care s-a depistat anticorpii la COVID-19, din ce reiese că a fost infectat. 

Tot în cadrul emisiunii moderatoarea l-a acuzat că a răspândit virusul pe la întrevederile pe care le-a avut când era șef de stat, nu a purtat mască și a adunat la întrevederi mai multe persoane decât prevedea regulamentul de organizare a întrunirilor pe timp de pandemie. 

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.